Σάββατο 23 Απριλίου 2011

10 Δωρεάν Website Chat Widgets για να κάνουν το site σας Interactive



Αν θέλετε να κάνετε πιο ζωντανό το site σας προσθέστε μια ιστοσελίδα chat widget που ίσως ειναι η  πιο αποτελεσματική λύσή για την αύξηση της συμμετοχής των χρηστών σας.
Με την τοποθέτηση ενος σωστού chat widget στο site σας, θα έχετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες από τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου σχετικά με το προϊόν, τις υπηρεσίες σας, ή το περιεχόμενο. Για ιστότοπους που πωλούν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα, ένα chat widget σίγουρα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τους επισκέπτες σας σε πραγματικό χρόνο και, ενδεχομένως, κάνει περισσότερες πωλήσεις.
 

Δείτε μια συλλογή από 10 δωρεάν chat widget που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο site σας.

1. Chatango

Chatango

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου chat widget είναι ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν το δικό τους avatar.

2. Meboo.me

Meboo.me

Η Meboo.me είναι ένα προϊόν της Meebo.com και είναι μια απο τις ποιο δημοφιλής web-based υπηρεσίες . Είτε χρησιμοποιείτε το Blogger ή WordPress, Meebo.me είναι απλά ιδανικό για οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες. Η ποιο συμφέρουσα λύση  της προσθήκης ενός Meebo.me chat box στις ιστοσελίδες σας είναι ότι είναι συμβατό με Gtalk, Yahoo Messenger, AIM, καθώς και με το Facebook. 

3. JWChat

JWChat

Το JWChat είναι Ajax-powered chat script. Χρησιμοποιεί μόνο JavaScript και HTML, καθιστώντας την ιδανική λύση για όσους θέλουν να βάλουν γρήγορα ένα chat widget στο site τους .

4. CBox

CBox

Το Cbox είναι μια μοναδική εφαρμογή για συνομιλία και ανταλλαγή μηνυμάτων(chat) που φέρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού chat συν κάποια extras.
Το cbox έχει δυο εκδόσεις,την basic που είναι η βασική και δωρεάν έκδοση και την PREMIUM η οποία έχει κάποια μικρή αμοιβή και περισσότερα extras.

5. Mibew Web Messenger

Mibew Web Messenger



Mibew Web Messenger, η οποία αυτοαποκαλείται επίσης Open Web Messenger, είναι μια ελεύθερη και ανοικτή πηγή κουβέντας που χτίστηκε με PHP και MySQL. 

6. AjaxChat for WordPress

AjaxChat for WordPress

Αυτή η δωρεάν ιστοσελίδα chat script είναι ένα plug-in για την προσθήκη live chat  σε μια σελίδα  WordPress. Επιτρέπει στους χρήστες του WordPress να συνομιλήσετε με άλλους επισκέπτες στο ιστολόγιό σας χωρίς ανανέωση του προγράμματος περιήγησης.

7. AJAX Chat

AJAX Chat

Το  AJAX chat χρησιμοποιεί client-side Javascript για να σας επιτρέπει να εκτελέσετε ενα ισχυρό chat στην ιστοσελίδα σας. 

8. phpFreeChat

phpFreeChat

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή  PHP είναι βασισμένη σε σύστημα συνομιλίας που είναι ιδιαίτερα εξατομικεύσιμο. Υποστηρίζει την ικανότητα να δημιουργεί πολλά chat rooms, προσωπικά μηνύματα, προσαρμοσμένων θεμάτων χρησιμοποιώντας CSS και Ajax για την ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία του  χρήστη.

9. iJab

iJab

Αυτό το web-based client IM, αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το Google Web Toolkit είναι δωρεάν και χρησιμοποιεί Ajax για την προσομοίωση IM. Η iJab μπορεί να είναι μια πολύ καλή λύση για την εφαρμογή ενός παρόμοιου με το Facebook chat.

10. Ajax IM

Ajax IM

Ajax IM είναι μια κηλίδα και open source web-based client IM για την ιστοσελίδα σας. Είναι ελαφρύ, μόλις 78KB.


1 σχόλιο:

  1. Can't find any food near starving ganpati - stillcasino.com
    It seems starvegad like you have found the habanero chip. However, the chip has 퍼스트 카지노 no bite in all. It is the same chip I used when I 더킹카지노 used to order chip online.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...